Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Bilimin yolundan ayrılmadan, sanatla beslenen, yaratıcı, yenilikçi, katılımcı gençlerimizle  95. yılımızı muhteşem bir törenle kutladık.

May

2017 - 2018  Eğitim - Öğretim yılı Sene Sonu Resim Sergisi Milli Kütüphanede sanat severlerle buluştu. Sergimiz 14- 18 Mayıs - 2018 tarihleri arasında saat : 09:00 ile 17:00 ´de izlenmeye açıktır.

May

2017 - 2018 Eğitim - Öğretim yılı Sene Sonu Konseri14.05.2018 tarihinde Milli Kütüphanede sanat severlerle buluştu.

May

Orta Öğretim Genel Müdürlüğünün "Yurtdışı Kardeş Okul" projesi kapsamında eşleştirdiği Srednja muzicka skola, Zenica Bosna-Hersek Müzik Okulu ile Protokol yapmak, iki okulun ortak gerçekleştireceği dostluk, kardeşlik, kültür etkinliklerini planlamak üzere Ankara Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Mücahit TUTAR başkanlığında kardeş okul komisyonumuz 02-05 Mayıs 2018 tarihlerinde Bosna´ya giderek Kardeşlik projesini ve etkinlikleri planlamışlardır.

Nis

2015 yılında okulumuz Ankara Güzel Sanatlar Lisesi ile Romanya´nın Köstence şehrinde bulunan Regina Maria Sanat Okulu ile "Kardeş Okul Protokolü" yapmıştır. Bu protokol çerçevesinde bu yıl da aokulumuz 18-24 Mart 2018 tarihleri asasında Regina Maria Art School´da bir etkinlik düzenlemiştir. Bu etkinlikte 16 resim 27 müzik bölümü öğrencisi görev almıştır. Resim bölümü öğrencileri Regina Maria Art School´un resim bölümü öğrencileri ile atölye çalışmaları yapıp dev bir resim projesine imza atmışlardır. Müzik bölümü öğrencileri Regina Maria Art School müzik bölümü öğrencileri ile atölye çalışmaları yapıp derslere misafir öğrenci olarak katılmışlardır. Okulumuz Türk Sanat Müziği Koro ve Orkestra Öğretmeni Özgür USLU ÖZTEKİN yönetiminde 5 eser icra edilmiştir,  Batı Müziği Orkestra Öğretmeni Sibel Derya ÖZEN yönetiminde öğrencilerimiz 4 eser icra edip konser sonunda ev sahibi okulun orkestrası ile ortak 2 eser seslendirmiştir. 2. gün Regina Maria Art School öğrencilerinin hazırladığı konser izlenilmiş ve kardeşlik duygusu pekiştirilmiştir. Etkinliklere katılan okul müdürümüz Mücahit TUTAR, Müdür Başyardımcımız Teoman KIZILIRMAK, Regina Maria Art School müdüresi Mitrica Doina, Romanya konsolosumuz Uygar Mustafa Sertel, Romanya Yunus Emre Enstütüsü Şübe Başkanı Ramazan Kılıç ve Regina Maria Art School personeli ve öğrencilerine teşekkür ederiz.