Cultural Wellbeing isimli etwinning projesi

Okulumuzdan 13  ögrencinin katılım sağladığı Cultural Wellbeing isimli etwinning projesi okulumuz adına proje ortağı İngilizce öğretmeni Tuba Kurtuluş tarafından yönetilmiş ve etkinlikler başarıyla tamamlanmıştır.

"Cultural Well-being" kavramı, çocukların ve gençlerin okulda geçirdikleri zamanı değerlendirerek kültürel çeşitliliği anlama ve saygı duyma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmalarını niteler Bu proje ile öğrencilerimizin kendi kültürleri ve başkalarının kültürleri hakkında bilgi edinme fırsatı sunarak iletişim becerilerini ve dijital araçları etkili bir şekilde kullanma yetilerini geliştirmeyi amaçladık. Öğrenciler, geleneksel mutfak, dans ve müzik gibi farklı temalarda çalışarak kültürel öğeleri dijital araçlarla araştırdı ve bilgi paylaştılar. Projemiz öğrencilerin iletişim, dil ve dijital becerilerini geliştirmelerine büyük katkı sağlamıştır.

24-06-202424-06-202424-06-2024

Yayın: 24.06.2024 - Güncelleme: 24.06.2024 13:44 - Görüntülenme: 299