Boran ERGÜÇ - Okul Müdürü

Ankara´da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Antakya´da tamamladı. 1995 yılında kazandığı Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümünden 1999 yılında mezun olarak, Bitlis İli Tatvan Atatürk Lisesine Müzik Öğretmeni olarak atandı. 2000 yılında ise Kırıkkale Lisesi´ne atanarak burada çeşitli okullarda görevlendirme olarak derslere girdi. 2001-2003 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisansını tamamladı. 2004 yılında Ankara Gölbaşı Halk Eğitim merkezine atandı. 2004-2012 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı zamanlı Gitar Sanat Dalında misafir öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2005- 2016 yılları arasında Ankara Güzel Sanatlar Lisesi Gitar Öğretmeni olarak çalıştı ve birçok AB Gençlik Projesi yürüttü. 2016 dan itibaren sırasıyla, Abdulhakim Arvasi İmam Hatip Ortaokulunda Müzik Öğretmeni ve Mamak Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi´nde Gitar Öğretmeni olarak çalıştı. Bakanlık Merkez Teşkilatında Güzel Sanatlar Liseleri Program ve Kitap incelemelerinde bulundu. Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevinden sonra 04.09.2019 tarihinden itibaren Ankara Güzel Sanatlar Lisesindeki görevine başladı.